Kroz godine iskustva i ulaganja u uposlenike i opremu pozicionirali smo se kao jedan od vodećih kreatora novih trendova u oblasti event menadžmenta.

Naše metode djelovanja uključuju planiranje i provedbu različitih vrsta događaja, od konferencija, seminara, sajmova, promocija i prezentacija najboljih praksi, te virtualnih događaja.

Metode djelovanja uključuju monitoring, evaluaciju i rezultat samog događaja. U metode ubrajamo i tehničku podršku tokom događaja, umrežavanje kao i izgradnju partnerstava.

Naši uposlenici posjeduju specifična znanja i iskustva kroz opsežan rad u PROEVENT-u. Kompanija danas broji 15 uposlenika i brojne vanjske saradnike. Upravljački tim kompanije sastoji se od generalnog direktora, direktora događaja, menadžera i koordinatora događaja.

Pored upravljačkog tima u sklopu kompanije imamo i specijaliziran tim sastavljen od visoko profesionalnih pojedinaca kao što su audio/video tehničari, operatori na scenskoj rasvjeti, video snimatelji i montažeri, grafički dizajneri. Naše osoblje je specijalizirano za rukovanje visoko sofisticiranom audio-video i drugom tehničkom opremom.

Naše vodilje u poslovanju su vjerodostojnost, profesionalna izvrsnost, ekspertiza, kreativnost, transparentnost i odgovornost, poštivanje ljudskih prava, posvećenost, jednake mogućnosti i otvorenost za suradnju, nove ideje i rješenja.

U našem tehničkom asortimanu možete pronaći opremu isključivo najkvalitetnijih i renomiranih proizvđača.