Koristimo najkvalitetniju opremu renomiranih svjetskih proizvođača za maksimalan performans.

LED EKRANI

 

Posjedujemo preko 150m2 led ekrana renomiranog proizvođača Light King u rezolucijama 4,8mm, 3,9mm, i 2,9mm  sa mogućnošću korištenja u unutrašnjim i vanjskim prostorima.

PROJEKTORI I PROJEKCIONA PLATNA

 

Raspolažemo sa visoko kvalitetnim Full HD projektorima te nizom manjih projektora za jednostavnije prezentacije, kao i projekcionim platnima za prednju i pozadinsku projekciju u raznim dimenzijama od 2×1,5m do 8x4m koje je ujedno namijenjeno i za 3D projekciju.

Barco HDX-W20 FLEX DLP 20.000 Ansi Lumena
SONY VPL FH36, 5200 Ansi Lumena
SONY VPL FH65, 6000 Ansi Lumena

 

LCD MONITORI

 

Za potrebe prezentacije vašeg brenda, agendi i video prenosa, koristite neke od naših LCD monitora sa odgovarajućuim nosačima (visoki, srednji i podni). Raspolažemo sa više od 45 komada.

SONY Bravia 4K 75”

SONY Bravia 4K55”

SONY Bravia 4K49”

SONY Bravia 4K48”

SONY 42” Full HD

AUDIO OPREMA

Zavisno od potreba za ozvučenjem koristimo odgovarajuće razglasne sisteme brenda JBL  (EON 610, EON 612, EON 615 i VRX 900) sa audio mix pultovima Soundcraft (digitalni i analogni) od 4ch do 48ch i mirofonskim postavkama Sennheiser i Shure.

 

 

OPREMA ZA SIMULTANI PREVOD

 

 

 

 

Svi naši sisteni za simultano prevođenje su brenda DIS koji je dio Shure grupacije. U mogućnosti smo raditi prevod za više od 600 osoba na 8 jezika sa mikrofonskom postavkom za više od 150 osoba. Kabine za prevodioce zadovoljavaju sve evropske standarde.

LIGHT

 

 

 

 

Od inteligentne rasvjete koristimo brendove Clay Paky i Martin (moving spot, beam, wash) i posjedujemo više od 70 uređaja koje kontrolišemo mix pultevima GrandMA i Light Jokey, uz ambijentalno i bijelo svjetlo (led par, bar, wash, pc, fresnel, blinder itd.) sa više od 180 uređaja.

BINE, TRAVERZE I KROVNE KONSTRUKCIJE

 

 

 

 

Za različite vrste vaših događaja nudimo bine različitih visina, od 20 do 120cm, maksimalne kvadrature 120m2 uz krovne konstrukcije u standardnim i dimenzijama po mjeri klijenta.

SLIDE DESIGN / NAMJEŠTAJ

Slide design svijetleći namještaj doprinosi ambijentu prostora ispunjavajući ga toplinom i originalnošću.